Annonce
Succesen med folkekøkken fortsætter
Folkekøkken-01-44-14.jpg
Torsdag i sidste uge blev der solgt 140 portioner i Folkekøkkenet i Energicenter Voldparken. Foto: Kaj Bonne.
Det ugentlige økologiske folkekøkken på EnergiCenter Voldparken er efter blot én sæson blevet en stor succes

I april åbnede folkekøkkenet med tilbud til alle om et billigt, lækkert og økologisk måltid mad og allerede inden sommerferien havde 1.700 fået middagsmad i Voldparken. Til dagligt laver køkkenet i EnergiCenter Voldparken mad til mere end 400 børn i daginstitutionerne på Voldparken, og køkkenet har fået Fødevarestyrelsens økologiske spisemærke i guld.
– Vi vil blandt andet gerne medvirke til at lette hverdagen for familier, der kan have travlt med job, skole, madlavning, lektier og fritidsaktiviteter, lyder det fra folkekøkkenet.

Billigt og lækkert
Ved det sidste folkekøkken inden sommerferien besøgte 195 spisende gæster EnergiCenter Voldparken, og torsdag i sidste uge blev der solgt omkring 140 retter, og dagens særdeles velsmagende menu var hjorte-ragout med cremet byg, revet gulerod og brød. Prisen er 45 kr. for voksne, mens det er halv pris for børn. Det er også muligt at få vegetarretter.
Folkekøkkenet er et samarbejde mellem køkkenet og frivillige. – De frivillige får det hele til at hænge sammen. De bliver ved med at imponere mig. De knokler på med et utroligt engagement, siger formanden for Fonden EnergiCenter Voldparken, Nicolaj Hvid.
Folkekøkkenet afholdes om torsdagen, og sidste gang i år er den 6. november, men der åbnes igen til marts næste år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top