Annonce
Uden mad og drikke…
Halloween-18-45-131.jpg
Foto: Kaj Bonne.
Bliver du sulten så kan du få varm græskarsuppe hos Cafe Glad eller spise en stor grillpølse fra ”Den lille gode slagter”. Brønshøj Kirkes Pigekor opsætter også en kaffe- og kagebod på Torvet, så det kan få penge i kassen til deres kor rejse til Letland i 2015. Brønshøj Boldklub vil som vanligt sælge heksebryg […]

Bliver du sulten så kan du få varm græskarsuppe hos Cafe Glad eller spise en stor grillpølse fra ”Den lille gode slagter”. Brønshøj Kirkes Pigekor opsætter også en kaffe- og kagebod på Torvet, så det kan få penge i kassen til deres kor rejse til Letland i 2015. Brønshøj Boldklub vil som vanligt sælge heksebryg i lange baner.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top