Annonce
Vinter og frost kan betyde ødelagte bilruder
PICT0134.jpg
Stenslag i ruden bør repareres, inden det er for sent, og hele ruden skal skiftes. Foto: ef.
Når frosten sætter ind, er det særlig vigtigt, at forruden er intakt

Vinter og frost er også højsæson for ødelagte forruder og bagruder. Hvis forruden har et stenslag, vil det kun blive værre, når temperaturerne falder, og det kan resultere i, at ruden skal skiftes. Siger Viggo Hansen fra firmaet DanGlas.

– Hvis man får repareret stenslagene i forruden, før frosten kommer, kan man undgå at skulle have skiftet hele ruden. Der ligger tit fugt i stenslaget, og når vandet så fryser, vil det udvide sig og kan lave en kæmpe revne i forruden. Specielt er der en risiko, når der er et stenslag, og man så sætter fuld varme på i bilen. Det kan også få ruden til at revne. Det vil så kræve en udskiftning af ruden i stedet for en reparation, siger Viggo Hansen. – Hvis man får et stenslag på ruden, skal man hurtigst muligt sætte et frontrudeplaster på skaden. Det beskytter mod fugt og skidt, så skaden lettere kan repareres, slutter han.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top