Annonce
Brønshøj mister fortsat parkeringspladser
Desværre bliver der færre og færre parkeringspladser til flere og flere københavnere. København har over de sidste 20 år mistet over 20.000 parkeringspladser og indbyggertallet er vokset med over 100.000. Vi ønsker ikke at nedlægge flere parkeringspladser i København. Derfor har Det Konservative Folkeparti og Venstre fremsat et forslag om, at der skal laves en […]

Desværre bliver der færre og færre parkeringspladser til flere og flere københavnere. København har over de sidste 20 år mistet over 20.000 parkeringspladser og indbyggertallet er vokset med over 100.000.
Vi ønsker ikke at nedlægge flere parkeringspladser i København. Derfor har Det Konservative Folkeparti og Venstre fremsat et forslag om, at der skal laves en erstatningsplads, hver gang det er nødvendigt at nedlægge en parkeringsplads pga. byggeri eller anlæggelse af cykelstier. Det betyder, at der bliver sat en prop i for nedlæggelse af flere parkeringspladser, og at pladserne skal gen­etableres.
Mange københavnere er afhængig af en bil for at få familieliv og arbejdsliv til at hænge sammen. Dem skal vi ikke jage ud af byen. Dem vil vi gerne hjælpe med dette forslag.
Vi synes heller ikke, at det er rimeligt, at når man betaler for en beboerlicens og giver penge til kommunen, at kommunen så ikke sikrer, at der er de parkeringspladser, som beboerne betaler for. Naturligvis skal der være en parkeringsplads, når man skal betale for den. Alt andet vil være tyveri.
Desværre stemte Københavns røde flertal forslaget ned. Det betyder, at københavnerne fortsat må spilde tid og penge på at lede efter en parkeringsplads. Det giver trafikkaos og forurening til alle københavnere – både med og uden bil. Det er ren chikane imod bilisterne. Vores beskedne ønske var, at når der anlægges en cykelsti eller plantes et træ i en parkeringsbås, så skal der anlægges en erstatningsparkeringsplads. Konsekvensen bliver, at der bliver færre og færre parkeringspladser i København for hver gang vi laver et nyt anlægsprojekt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top