Annonce
Forældre sender åbent brev til politikerne
Institution-barak-46-14.jpg
Fritidshjemmet Storegårdsvej er et selvejende fritidshjem i Husum, der er normeret til 97 børn i alderen 5 til 10 år. Stort set alle børn går på Korsager Skole fra 0. til og med 3. klasse. Foto: Kaj Bonne.
Ønsker at Fritidshjemmet Storegårdsvej skal bestå som selvstændigt fritidshjem

Børne-og Ungdomsborgmester Pia Allerslev og medlemmerne af Børne- og Ungdomsudvalget har fået brev fra en række forældre, der har børn på fritidshjemmet på Storegårdsvej, og ser med bekymring på et forslag fra forvaltningen om at nedlægge fritidshjemmet ogVoldparkens Fritidshjem og samle alle børn på Korsager Skole – underlagt skoleledelsen.

– Børn er forskellige og har forskellige behov. Vi mener som forældre, at vores børn har behov for det skifte – både fysisk, socialt og pædagogisk, som et selvstændigt fritidshjem giver efter en lang skoledag, og har derfor valgt Fritidshjemmet Storegårdsvej, skriver forældrene, og fremhæver de fysiske rammer, særligt de gode udearealer, og det dygtige og engagerede personale, der sikrer plads, anerkendelse og udviklingsmuligheder for alle børn.

Fasthold rummeligheden
– Det er derfor med undren og bekymring, at vi nu erfarer, at der er forslag fra forvaltningen om at nedlægge Fritidshjemmet Storegårdsvej og Voldparkens Fritidshjem og samle alle børn på et udvidet KKFO-Frithuset med op til 448 børn, beliggende på skolen, hvor udendørsarealerne i forvejen er meget begrænsede, hedder det videre i brevet til politikerne.
Forældrene peger også på, at det har været deres indtryk, at der var og er bred politisk opbakning til at bevare forskelligheden og valgfriheden i København i form af både fritidshjem og KKFO’ere (fritidshjem som en integreret del af skolen).
– Vi vil indtrængende anmode jer om at fastholde diversiteten og rummeligheden i de københavnske fritidsinstitutioner og bevare Fritidshjemmet Storegårdsvej som et selvstændigt fritidshjem, slutter forældrene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top