AnnonceFyraftensmøde om ”De gode Ting”
Hvordan kan det være at en opvaskebalje i gummi havner på MOMA i New York? Det fortæller designer og keramiker Ole Jensen på fyraftensmøde i krypten i Grundtvigs Kirke onsdag den 19. november, kl. 17-19. Det er nemlig ham, der har lavet opvaskebaljen som i dag står som designikon. Overskriften for foredraget er ”Ualmindelig almindelig […]

Hvordan kan det være at en opvaskebalje i gummi havner på MOMA i New York?

Det fortæller designer og keramiker Ole Jensen på fyraftensmøde i krypten i Grundtvigs Kirke onsdag den 19. november, kl. 17-19. Det er nemlig ham, der har lavet opvaskebaljen som i dag står som designikon.
Overskriften for foredraget er ”Ualmindelig almindelig – om det gode design”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top