Annonce
Nu stikkes spaden i jorden til det nye Bispebjerg
Bispebjerg-Hospital_dragoerluftfoto_2014.jpg
Det nye hospital og psykiatri skal bygges i den nordlige del af hospitalsområdet. Det 100 år gamle hospital er fredet og skal renoveres nænsomt. Foto: Dragør Luftfoto.
Naboer og andre interesserede er velkomne, når Regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen tager første spadestik til Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg fredag den 21. november, kl. 11-12

Regionsrådsformand Sophie Hæstorp Andersen får den 21. november Bispebjergs jord under støvlerne, når hun markerer starten på 10 års byggeri af Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg. Alle er velkomne til at kigge forbi festteltet, som bliver placeret på 5. Tværvej bag Akutmodtagelsen. Arrangementet er et samlet første spadestik for alle delprojekterne i byggeriet, både Akuthus, Ny Psykiatri, Parkeringshus, Laboratorie- og Logistikbygning og renovering af eksisterende bygninger.
– Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg handler i den grad om mere end mursten. Det er et ambitiøst projekt, der bygger et stort, moderne hospital midt i byen, skaber ideelle rammer for psykiatrien og samtidig bevarer og viderefører den historiske, humanistiske arv, siger vicedirektør Claes Brylle Hallqvist, Bispebjerg og Frederiksberg Hospitaler og tilføjer:
– Med projektet udvikler og fremtidssikrer vi hospital og psykiatri ud fra behovet hos patienter og personale. Det nye hospital og psykiatri vil have enestuer, og moderne rammer skal sikre, at den enkelte patient er i centrum.

Fakta
Om projektet på Bispebjerg:
• Nyt Hospital og Ny Psykiatri Bispebjerg bliver opført på Bispebjerg Hospitals område fra 2014 til 2025.
• Pris ca. 4 milliarder kr.
• Fem delprojekter: Parkeringshus, Laboratorie- og Logistikbygning, Akuthus, Ny Psykiatri og renovering af eksisterende bygninger.
• Projektet skal udvikle og fremtidssikre hospital og psykiatri ud fra behovet hos patienter og personale.

1 kommentar om “Nu stikkes spaden i jorden til det nye Bispebjerg”

  1. Ole Rensbro siger:

    Hurra, hvor er jeg glad for det, Bispebjerg trænger til det.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top