Annonce
Ny skoleleder på Husum Skole
Husum-Skole-10-46-14.jpg
Annette Samsøe Jensen kommer fra Løjtegårdsskolen i Tårnby, hvor hun har været skoleleder siden 2003. Her har den nye skoleleder fået udleveret nøglerne til Husum Skole. Foto: Kaj Bonne.
Annette Samsøe Jensen fik en festlig modtagelse af elever og medarbejdere. - Og hun er til at tale med, lovede hun

Alle på Husum Skole stod parat tirsdag formiddag i sidste uge, da den nye skoleleder skulle have sin første arbejdsdag. Annette Samsøe Jensen blev modtaget af elever uden for skolen og blev ført ind i den smukke og istandsatte aula, hvor eleverne og medarbejderne stod parat med balloner og viftende flag. Både gulv, første sal og anden sal var fyldt med forventningsfulde elever, der så frem til at få et førstehåndsindtryk af, hvad den nye skoleleder indeholder.
Det var souschef Vini Heinig, der bød velkommen og bad elever og medarbejdere gøre et godt indtryk, så den nye skoleleder ikke går sin vej igen. – Den kommende tid vil være præget af nye udfordringer, men elever og medarbejdere vil stå i kø for at hjælpe, sagde Vini Heinig. Herefter blev der sunget Husum Skoles sang og holdt tale af repræsentanter for elevrådet, der så frem til et godt samarbejde.
Annette Samsøe Jensen sagde i sin tale, at hun havde glædet sig utroligt meget til at komme til Husum, og hun lovede at gøre sit bedste – og at alle var velkomne til at komme og tale med hende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top