AnnoncePolitiet retter opmærksomheden mod Toften
Toftevej-01-46-14.jpg
Toften i Husum set fra porten til Frederikssundsvej. Foto: Kaj Bonne.
Politiet på Bellahøj har gennem en periode haft en særlig indsat i området omkring bl.a. Husum Torv og Gadelandet og på baggrund af en aktuel henvendelse om salg af hash og generel utryghed i Toften mellem Frederikssundsvej og Storegårdsvej, vil politiet nu udvide den indsats, de i forvejen har i kvarteret. – At der skulle […]

Politiet på Bellahøj har gennem en periode haft en særlig indsat i området omkring bl.a. Husum Torv og Gadelandet og på baggrund af en aktuel henvendelse om salg af hash og generel utryghed i Toften mellem Frederikssundsvej og Storegårdsvej, vil politiet nu udvide den indsats, de i forvejen har i kvarteret.
– At der skulle være et konkret problem ved Toften, siger politikommissær Anders Bo Møller, der er leder af Lokalpolitisektion NordVest, er vi ikke tidligere gjort bekendt med, men vi vil nu også have et særligt fokus på Toften og området ved børnehaven.
Han tilføjer, at politiet altid er glad for henvendelser om forhold, som medfører øget utryghed, så politiet har mulighed for at handle og forhindre utrygheden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top