Annonce
Så meget er boligpriserne steget i Københavns bydele
I flere af Københavns bydele er salgsprisen på en ejerlejlighed steget med over 4.000 kroner pr. kvadratmeter det seneste år, viser tal fra Boligsiden.dk. Priserne nærmer sig niveauet i 2006

Heldige københavnerne med ejerlejlighed i kvarteret omkring Nørrevold har tjent en lille halv million det seneste år bare ved at ligge på sofaen. Her er salgsprisen på en gennemsnitlig ejerlejlighed nemlig steget med 5.562 kroner pr. kvm. fra september 2013 til september 2014, og for en lejlighed på 80 kvadratmeter bliver det til en prisstigning på 445.000 kroner.
Med Kongens Enghave som eneste undtagelse er salgspriserne på ejerlejligheder steget i alle københavnske bydele det seneste år, især på Nørrebro, Frederiksberg C og i det indre København.
I Husum har stigningen ligget mellem 0 og 2.000 kr., men den i Brønshøj har ligget lidt højere – mellem 2-3.000 kr.

16.000 kr. pr. kvm. ejerlejlighed i Husum
– Der er ingen tvivl om, at prisudviklingen er markant især i indre by og Frederiksberg C, hvor pusten til sammenligning er gået lidt af det ellers hippe Vesterbro. Til gengæld ser det ud til, at Ørestaden er ved at komme op i gear; her er priserne steget med over 3.000 kroner pr. kvadratmeter, siger Birgit Daetz, der er kommunikationsdirektør for Boligsiden.dk.
Mens salgsprisen de mest populære steder i København kommer op i knap 40.000 kroner pr. kvadratmeter for en lejlighed på fx Holmen, er den tilsvarende pris er på lidt mere beskedne 28.000 kroner pr. kvadratmeter på Nørrebro og næsten 16.000 kr. i Husum og 19.100 kr. i Brønshøj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top