AnnonceStefan missede førstepladsen
Lørdag var dagen for årets sidste spillerunde i de Københavnske serierækker, og for BK Stefans vedkommende kunne det have blevet til den helt store triumf, hvis det var lykkedes at få tre point i udekampen mod Olympia og dermed overvintre på rækkens førsteplads. Det stod dog hurtigt klart, at det ikke skulle blive den drømmeafslutning […]

Lørdag var dagen for årets sidste spillerunde i de Københavnske serierækker, og for BK Stefans vedkommende kunne det have blevet til den helt store triumf, hvis det var lykkedes at få tre point i udekampen mod Olympia og dermed overvintre på rækkens førsteplads.
Det stod dog hurtigt klart, at det ikke skulle blive den drømmeafslutning på efterårssæsonen, som BK Stefan havde håbet på. Fra kampens start satte Olympia sig på spillet, og efter 10 minutter resulterede det i et mål.
Men som så mange gange før i denne sæson lykkedes det BK Stefan at vende et truende nederlag til et positivt resultat. Fra det 15’ spilleminut til pause-teen rørte Olympia stort set ikke bolden. Olympia blev gang på gang fanget i BK Stefans kombinationsspil, og 3 minutter før halvleg dukkede angriber René Sichel Pedersen op og satte sikkert bolden ind bag en sagesløs målmand.
Fra anden halvlegs start satte Olympia sig igen på spillet uden dog at blive rigtig farlige. Det lykkedes at komme foran midtvejs i anden halvleg efter godt kombinationsspil mellem Esben Thyge Olsen og Felix Andersen, hvor sidstnævnte scorede i det lange hjørne.
Og så sker det, der så tit sker når topholdene ikke lukker kampene, Olympia udnytter en løs bold i BK Stefans felt og scorer til slutresultatet 2-2.
BK Stefan kan trøste sig med, at også Sunred Beach smed point denne weekend, og dermed kan klubben på Folevadsvej overvintre på rækkens 2. plads.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top