Annonce
Vi skal rydde op i Tingbjerg
I løbet af den sidste uges tid, har der været fokus på problemerne i Tingbjerg i de landsdækkende aviser. Det er grel læsning som i mine øjne øjeblikkeligt kalder på handling. Artiklerne beskriver en hverdag i bydelen, hvor utilpassede unge afpresser beboere til at give dem deres kontanthjælp, hvor folk ikke tør gå ud om […]

I løbet af den sidste uges tid, har der været fokus på problemerne i Tingbjerg i de landsdækkende aviser. Det er grel læsning som i mine øjne øjeblikkeligt kalder på handling. Artiklerne beskriver en hverdag i bydelen, hvor utilpassede unge afpresser beboere til at give dem deres kontanthjælp, hvor folk ikke tør gå ud om aftenen og hvor politiet ikke kommer, når der bliver ringet efter dem. Det er helt ude i hampen, at vores borgere ikke kan regne med hjælp, når de har brug for den, når utilpassede personer begår indbrud, udøver vold og skaber en hadsk stemning. I bydelen Vollsmose i Odense har politiet placeret en nærstation i selve området for at komme kriminaliteten til livs. Vi mener i Dansk Folkeparti, at der er behov for en lignende løsning i Tingbjerg. Uanset hvad, er det vigtigt, at vi får Justitsminister, Mette Frederiksen, på banen i denne sag. Jeg vil derfor rette henvendelse til hende, hvor hun må forklare sig, og fortælle, om hun har tænkt sig at gøre noget ved det område, hvor der åbenlyst er lovløse tilstande. Vi skal have ryddet op i Tingbjerg. Og det kan ikke gå hurtigt nok.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top