AnnonceAlderdomshjem, plejehjem, plejebolig, pensionat….
Kært barn har mange navne! Hvem er så det kære barn? Det er såmænd Tingbjerghjemmet Da vores nyindflyttede mor havde klaret de første uger, udtrykte hun ” det er ligesom at bo på et pensionat” Dette sted danner nu rammen om vor mors liv siden starten af september. Lige fra den første samtale med leder […]

Kært barn har mange navne!
Hvem er så det kære barn?
Det er såmænd Tingbjerghjemmet
Da vores nyindflyttede mor havde klaret de første uger, udtrykte hun ” det er ligesom at bo på et pensionat”
Dette sted danner nu rammen om vor mors liv siden starten af september.
Lige fra den første samtale med leder Jette Riis, blev vi overbevist om, at dette og ikke andet plejehjem kunne komme på tale. Hele modtagelsen bar præg af oprigtig interesse og opmærksomhed på den måske nye beboer. Megen tid blev brugt på vigtig information om stort og småt og vores mor var hovedpersonen, og hende der blev talt til og ikke om!
Da vi forlod stedet var det med en ualmindelig god fornemmelse, dette ville blive en optimal løsning. En 2-værelses lejlighed med udsigt, lys og venlig og nyistandsat, alt meget indbydende.
Så var der lige en ventetid, den fik ende og nu er det på Tingbjerghjemmet vi har vores gang, og det har vi det rigtig godt med. Altid bliver vi mødt med varme og venlige smil, altid tid til en bemærkning, her virker roligt og fredeligt uanset hvornår man kommer.
Den megen snak i medierne om eks. madudbringning af vakuumpakket mad til pensionister, plus hvad vi selv har oplevet af meget varieret kvalitet i den udbragte varme mad, så også her oplever vi en klar forbedring i form af en ganske anden kost, varieret sund og fremstillet af 90% økologiske råvarer.
Vores mor har ikke så megen tid mere til at have gæster som før. Hun er svær at træffe, har nærmest daglig telefontid, da hun hele tiden er optaget!.
Det glæder os at høre, hvordan der er kommet indhold i hverdagen, hvor meningsfyldt, værdigt og livfuldt tilværelsen kan være på et plejehjem, med daglige aktiviteter hjemme som ude. Der er ganske enkelt program hver dag som man kan deltage i efter behov.
Der er daglig gymnastik. Der er banko, bowling, oplæsning, busture, cykelture, sang, foredrag, musikaften. Tur til kineserrestaurant, heldagsture, Tivoliture. De pårørende er inviteret med på alle turene.
Da vores mor fyldte 98 og vi blev 14 gæster, mødte vi selv op med fortæring. Der var dækket et fint bord, med lys og blomster, der var kaffe og the. Det var så nemt og vi fik en god fødselsdag, den første i det nye hjem.
I forbindelse med udvælgelsen af ”danskernes nationalret” blev der tilberedt hakkebøf med tilbehør til samtlige beboere af køkkenets personale sammen med kokken Rasmus Bredahl, der i konkurrencen repræsenterede region Kbhvn og nordsjælland. Fødevareministeren dukkede desværre ikke op. Men det gjorde Brønshøj-Husum Avis og Else Bredahl, for det er hende vi skriver om. Hun kom i avisen med sit barnebarn Rasmus, og det var en stor oplevelse.
Kære personale og Jette, tak for jeres omsorg og varme, vi er meget taknemmelige for alt hvad i gør for vores mor, vi er jer stor tak skyldig.
Vi vil samtidig ønske jer alle en rigtig glædelig jul og et nyt og ligeså inspirerende Nytår, som det vi snart forlader.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top