AnnonceBrønshøj Gadekær reddes fra tilgroning
Gadekær-01-49-14.jpg
Brønshøj Gadekær. Foto: Kaj Bonne.
I næste uge får Brønshøj Gadekær en kærlig hånd fra Københavns Kommune, når man går i gang med at nedskære tagrør, iris og dunhammer, så det igen bliver muligt at se vandoverfladen. Arbejdet bliver udført fra en såkaldt amfibiebåd, der sikrer, at gadekærets bund ikke bliver beskadiget, oplyser teknik- og miljøforvaltningen.

I næste uge får Brønshøj Gadekær en kærlig hånd fra Københavns Kommune, når man går i gang med at nedskære tagrør, iris og dunhammer, så det igen bliver muligt at se vandoverfladen. Arbejdet bliver udført fra en såkaldt amfibiebåd, der sikrer, at gadekærets bund ikke bliver beskadiget, oplyser teknik- og miljøforvaltningen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top