AnnonceFællesrådet mangler lærer
Pensionistforeningen Fællesrådet for Omsorgsarbejdet i Brønshøj, Husum og Utterslev starter nye hold igen efter nytår for pensionister og efterlønsmodtagere, men de mangler en lærer til at undervise i engelsk. I øvrigt er der ledige pladser på holdene i engelsk, tysk og kortspil. Interesserede kan kontakte Fællesrådets formand: Selma Svensson på tlf. 38 28 34 08.

Pensionistforeningen Fællesrådet for Omsorgsarbejdet i Brønshøj, Husum og Utterslev starter nye hold igen efter nytår for pensionister og efterlønsmodtagere, men de mangler en lærer til at undervise i engelsk. I øvrigt er der ledige pladser på holdene i engelsk, tysk og kortspil. Interesserede kan kontakte Fællesrådets formand: Selma Svensson på tlf. 38 28 34 08.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top