AnnonceKort nyt:
MG_5465.jpg
En flot indsats af Freja var desværre ikke nok til point. Foto: Christian Ove Carlsson.
Brønshøj trak FC Vestsjælland i DBU pokalen. Lodtræningen for kvartfinalerne ser således ud: FC København – Randers FC/Telia Parken Esbjerg – AaB/Blue Water Arena Brønshøj – FC Vestsjælland/Tingbjerg I P Sønderjyske – Brøndby/Sydbank Park, Haderslev Kampene spilles den 3. marts 2015 Freja tæt på de første point i sæsonen Freja mødte søndag eftermiddag Albertslund/Glostrup i […]

Brønshøj trak FC Vestsjælland i DBU pokalen.
Lodtræningen for kvartfinalerne ser således ud:
FC København – Randers FC/Telia Parken
Esbjerg – AaB/Blue Water Arena
Brønshøj – FC Vestsjælland/Tingbjerg I P
Sønderjyske – Brøndby/Sydbank Park, Haderslev
Kampene spilles den 3. marts 2015

Freja tæt på de første point i sæsonen
Freja mødte søndag eftermiddag Albertslund/Glostrup i Bellahøj hallerne, og det blev en meget tæt affære. Kun et enkelt mål skilte holdene ved pausen. Freja kom endda foran med 15-14 efter 48 minutter, men i de sidste 10-12 minutter blev der smidt for mange lette bolde væk, og det var stolpe ud ved mange situationer. Freja kæmpede bravt og med lidt medvind havde det givet point. Nederlaget var sæsonens bedste resultat, og der spores en vis fremgang, og det bliver spændende at se Freja spille imod Ydun i næste weekend.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top