Annonce
Nytårshilsen fra kultur- og fritidsborgmesteren
For godt og vel et år siden tiltrådte jeg som kultur- og fritidsborgmester i København, og jeg har svært ved at forstå, at vi allerede skal byde et nyt år velkommen. Det har været et rigtig godt år for kultur- og fritidsområdet i København. I foråret blev der afsat 132 mio. kr. til nye og […]

For godt og vel et år siden tiltrådte jeg som kultur- og fritidsborgmester i København, og jeg har svært ved at forstå, at vi allerede skal byde et nyt år velkommen. Det har været et rigtig godt år for kultur- og fritidsområdet i København. I foråret blev der afsat 132 mio. kr. til nye og forbedrede idrætsfaciliteter, og i efteråret ved budgetforhandlingerne var jeg og Dansk Folkeparti med til at sikre, at kultur- og idrætsområdet blev prioriteret højt, og der blev afsat et stort antal midler til idrætsfaciliteter, aktiviteter, festivaler og meget mere.
2014 blev året, hvor det blev vedtaget, at der skal bygges en kunstgræsbane i Tingbjerg. Fodbold er en af de mest populære sportsgrene i Danmark, men dårligt vejr og slitage betyder ofte, at de klassiske baner med almindeligt græs står hen uden at kunne bruges. Derfor er jeg rigtig glad for, at vi i budgetforhandlinger har fået afsat midler til at anlægge en kunstgræsbane i Tingbjerg, så man nu kan spille fodbold der året rundt uden at skulle bekymre sig om regn eller slid på banerne.
Hver måned flytter der cirka 1.000 nye borgere til København, og byen udvider sig med nye kvarterer, der skyder op. Der er masser at tage fat på i 2015, og som kultur- og fritidsborgmester vil jeg fortsat kæmpe for at sikre kulturarven, styrke engagementet i foreningerne og skabe gode kulturelle tilbud i byen.
Til sidst vil jeg ønske alle en rigtig glædelig jul og et godt nytår.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top