Annonce
Skamløs håndtering
Så sagde præsten stop. Den lokale præst i Tingbjerg, Ulrich Vogel, som har kritiseret kriminalitet og parallelsamfund i bydelen, tager konsekvensen af det han ser i Tingbjerg og som socialdemokratiske borgmestre totalt benægter, foregår i Tingbjerg. Jeg ville heller ikke bo i Tingbjerg, hvor der i årets ti første måneder allerede er anmeldt 172 forbrydelser […]

Så sagde præsten stop. Den lokale præst i Tingbjerg, Ulrich Vogel, som har kritiseret kriminalitet og parallelsamfund i bydelen, tager konsekvensen af det han ser i Tingbjerg og som socialdemokratiske borgmestre totalt benægter, foregår i Tingbjerg.
Jeg ville heller ikke bo i Tingbjerg, hvor der i årets ti første måneder allerede er anmeldt 172 forbrydelser til politiet, nemlig 52 indbrud, 79 tyverier og 41 voldstilfælde eller trusler om vold. Tingbjerg har 6.000 beboere. Til sammenligning har Roskilde med 84.000 indbyggere omkring 200 politianmeldelser på et helt år. Jeg synes det – trods alt – er glædeligt, at kriminaliteten er faldet i Tingbjerg, men at forsøge at tegne et rosenrødt billede af situationen i Tingbjerg, er at gøre beboerne en bjørnetjeneste. Overborgmester Frank Jensen og hans socialdemokratiske partifælle, borgmester Jesper Christensen, skulle prøve at tale med de mange fraflyttede beboere fra Tingbjerg. De vil kunne bekræfte præst Ulrich Vogels påstand. Tingbjergs parallelsamfund er desværre fuldbyrdet og ikke alt bliver anmeldt til politiet. Det er skamløst, at en lokal præst udsættes for hærværk, uden at der på overbevisende måde tages entydigt og kraftigt afstand fra det fra byens ledende borgmestre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top