AnnonceTak til Københavns Kommune
Asser-Skude.jpg
Foto: Privat.
På vegne af Bellahøj og Utterslev Sogns menighedspleje vil jeg rette en varm tak til Københavns Kommune for at støtte økonomisk, så vi kunne gennemføre julefrokost med alt, hvad der til hører for familier og deres børn. Menighedsplejens bestyrelse havde sørget for at bestille bord og menu på Baronens og købe personlige gaver til alle […]

På vegne af Bellahøj og Utterslev Sogns menighedspleje vil jeg rette en varm tak til Københavns Kommune for at støtte økonomisk, så vi kunne gennemføre julefrokost med alt, hvad der til hører for familier og deres børn. Menighedsplejens bestyrelse havde sørget for at bestille bord og menu på Baronens og købe personlige gaver til alle børn. Det blev til hyggelige timer for voksne og børn søndag den 14. december. Bagefter gik vi over til Bellahøj kirke og så Luciaoptog med koret fra Bellahøj skole.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top