Annonce
Til Kultur- og fritids­borgmester Carl Christian Ebbesen
Du opfordres til at yde en stor indsats mod at indføre voldsomme prisstigninger for benyttelse af svømmeanlægget. Især hvad angår pensionisterne, som trues med mangedobbelte prisstigninger. Har du nogensinde besøgt svømmehallen? Samtlige formiddage er ca. 90 % af brugerne pensionister, som får livsvigtig og meningsfyldt motion. Med de prisstigninger der har gået rygter om, vil […]

Du opfordres til at yde en stor indsats mod at indføre voldsomme prisstigninger for benyttelse af svømmeanlægget. Især hvad angår pensionisterne, som trues med mangedobbelte prisstigninger.
Har du nogensinde besøgt svømmehallen?
Samtlige formiddage er ca. 90 % af brugerne pensionister, som får livsvigtig og meningsfyldt motion. Med de prisstigninger der har gået rygter om, vil svømmehallen være næsten mennesketom og det dejlige og dyre stadion, vil henligge nytteløst og mennesketomt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top