Annonce
Trusler i Tingbjerg
Stjæl eller du får bank! Sådan lyder det fra bandemedlemmer i Tingbjerg, som truer nogle af områdets børn og unge, når de går fra skole eller idræt. Trusler, afpresning og beskyttelsespenge var nogle af fortællingerne i forbindelse med mine besøg i bydelen i foråret. De fleste børn og unge forsøger heldigvis at passe deres skole […]

Stjæl eller du får bank! Sådan lyder det fra bandemedlemmer i Tingbjerg, som truer nogle af områdets børn og unge, når de går fra skole eller idræt. Trusler, afpresning og beskyttelsespenge var nogle af fortællingerne i forbindelse med mine besøg i bydelen i foråret.
De fleste børn og unge forsøger heldigvis at passe deres skole og gå til sport, men det er ikke uden forhindringer. Det gør mig simpelthen så vred og ked af, at bander får lov til at stikke en kæp i hjulet for nogle børns muligheder for at få en tryg og god barndom. Når børn skal gå særlige ruter i deres eget kvarter for at komme trygt hjem til deres forældre, så bør alarmklokkerne for alvor ringe.
Overborgmester Frank Jensen (S) har svært ved at se virkeligheden i øjnene og henviser til tørre tal, der viser, at det går i den rigtige retning for Tingbjerg. Men hvad med de mange forbrydelser, der ikke bliver meldt til politiet på grund af frygt? De indgår jo ikke i kriminalitetsstatistikken. Og hvad med de mange konkrete eksempler på kriminalitet og utryghed, som beboere og medarbejdere i området beretter om? De er værd at lytte til.
Børn skal kunne vokse op trygt, uanset hvor de bor i Danmark. Trygheden skal tilbage i Tingbjerg, og det kræver ifølge mig og Dansk Folkeparti én særlig ting. At politiet er mere til stede til at slå hårdt ned på kriminaliteten.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top