Annonce
DF anbefaler lokale løsninger på fritids- og klubområdet
Det vil være at stikke folk blår i øjnene at påstå, at vi bare kan lade stå til på fritids- og klubområdet i Københavns Kommune. Børnenes længere skoledag har fået konsekvenser for fremtidens fritidstilbud, og hvis vi vil fremtidssikre og gøre området langtidsholdbart, så skal vi handle nu. Bydele og børn er forskellige, så hvad […]

Det vil være at stikke folk blår i øjnene at påstå, at vi bare kan lade stå til på fritids- og klubområdet i Københavns Kommune.
Børnenes længere skoledag har fået konsekvenser for fremtidens fritidstilbud, og hvis vi vil fremtidssikre og gøre området langtidsholdbart, så skal vi handle nu.
Bydele og børn er forskellige, så hvad der giver god mening på Vesterbro, det giver måske mindre god mening på Nørrebro, og det er yderst afgørende for mig og Dansk Folkeparti, at vi sætter vort vigtigste råstof, børnene, i centrum og i et konstruktivt samarbejde med alle relevante aktører får fundet løsninger, der fastholder og styrker alle børns glæde ved fællesskab og styrker børns overgange mellem de mange forskellige pædagogiske tilbud, vi har i København.
Jeg har i de forgangne uger været på besøg i en lang række yderst velfungerende og meget forskellige fritidsinstitutioner, og det er en fornøjelse at se og høre, hvordan de blandt meget andet alle summer af aktivitet, tryghed og læring. I de kommende uger vil jeg gennemlæse de mange indkomne høringssvar til ”Fremtidens fritidstilbud”, så jeg og Dansk Folkeparti har et kvalificeret grundlag at tage beslutninger ud fra.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top