AnnonceGodt nytår fra Frivilligcenter EnergiCenter Voldparken
Kære frivillige, foreninger og samarbejdspartnere

Vi ønsker jer alle et godt nytår.
Frivilligcentret, Fonden DSI og de to respektive frivillige bestyrelser har haft et forrygende år med fremgang i antallet af aktiviteter og frivillige. Vi har sammen med jer frivillige og foreninger skabt nye aktiviteter som folkekøkken og Åbent Hus. Vi er blevet nomineret til årets partnerskab i Københavns Kommune og vores formand Karsten Brisell har vundet prisen som årets idrætsleder i Brønshøj-Husum. På EnergiCenter Voldparken er det glæden for aktiviteten, som er i fokus og vi er i øjeblikket oppe på 50 foreninger og aktivitetshold på EnergiCenter Voldparken. Vi glæder os til at samarbejde med jer i 2015.
Mange hilsner
Mads Faber Henriksen
Leder af Frivillighedscenter

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top