Annonce
Høring om lukning af fritidshjem
Enhedslisten i Brønshøj-Husum drøftede på et møde de forslag, der er udsendt til høring. -Vi er meget kritiske overfor forslaget, der vil samle 880 børn på én institution, der ikke engang er bygget til det, og vi mener, at forslaget er til skade for børnenes udvikling og trivsel. -Vi er klar over, at det er […]

Enhedslisten i Brønshøj-Husum drøftede på et møde de forslag, der er udsendt til høring.
-Vi er meget kritiske overfor forslaget, der vil samle 880 børn på én institution, der ikke engang er bygget til det, og vi mener, at forslaget er til skade for børnenes udvikling og trivsel.
-Vi er klar over, at det er en konsekvens af den vedtagne skolereform (som vi ikke støtter), men mener, at problemerne kan løses på andre måder.
Så vi synes, man bør bevare fritidshjemmene fysisk, der hvor de ligger, men kan acceptere, at de ledelsesmæssigt samles under én leder. Vi mener også, at de nuværende institutioners faciliteter bør og kan inddrages mere i såvel skolernes arbejde som lokalsamfundet aktiviteter.
Enhedslisten opfordrer politikerne til at have is i maven og give sig tid til at finde de rigtige løsningerne, der er til gavn for børn og forældre.
Enhedslisten
Brønshøj-Husum
ved Lasse Karlsen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top