AnnonceLæserbrev
Forleden modtog jeg et brev fra en navngiven person, som i mange år har boet i Tingbjerg. Han bor der stadig. Af sikkerhedsmæssige årsager ønsker han at være anonym. Det har jeg lovet ham. Han fortæller mig, at han har fulgt debatten om Tingbjerg i Brønshøj-Husum Avis og mener, at virkeligheden er langt værre end […]

Forleden modtog jeg et brev fra en navngiven person, som i mange år har boet i Tingbjerg. Han bor der stadig. Af sikkerhedsmæssige årsager ønsker han at være anonym. Det har jeg lovet ham. Han fortæller mig, at han har fulgt debatten om Tingbjerg i Brønshøj-Husum Avis og mener, at virkeligheden er langt værre end det som Socialborgmester Jesper Christensen (S) vil være ved og hvad politiet på station Bellahøj vil erkende. Brevskriveren fortæller, at i sidste uge, havde vi besøg af nogle venner fra Jylland. De kørte fra Tingbjerg ved 21 tiden, men pludselig kommer en knallert med to unge op på siden af deres bil. De unge viser truende en pistol imod dem. Det har nu resulteret i, at brevskriverens venner ikke tør komme til Tingbjerg igen. Det er farligt at udtale sig, fortæller han videre. Mange søger derfor lejlighed væk fra Tingbjerg.
Personligt har jeg svært ved at forstå, hvorfor ledende politikere prøver at tegne et lyserødt billede, når fakta er anderledes. Kriminaliteten og utrygheden er fortsat meget stor. Det skal vi have gjort noget ved. Det er på høje tid.

Finn Rudaizky
Dansk Folkeparti
Medlem af Borgerrepræsentationen
Folketingskandidat

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top