AnnonceØrkenvandring
IF Stadion – Dianalund. 27 – 17

Overskriften er måske lidt forkælet, når man har vundet med 10 mål, men ikke desto mindre korrekt.
Vi møder på dagen et tamt Dianalund hold, som mangler flere profiler samt deres træner grundet karantæner og vinterferie. Under oplægget prøver vi ikke at informere om de spillere som vi ved ikke er med, da der altid vil foreligge en risiko for at undervurdere en modstander, når ikke de stiller i stærkeste opstilling. Spillerne kende jo godt modstanderen, så de ”opdager” hurtigt at de er decimeret og jeg tillader mig, at tilskrive dette, at vi på dagen yder en ukoncentreret indsats. Jeg savner dog i den grad, at flere spillere byder ind, på en dag med masser af spilletid og masser af muligheder for at gøre en forskel.
Kampen starter og vi bringer os hurtigt foran. Dianalund har som i sidste kamp svært ved at komme igennem vores defensiv og dermed komme til reelle chancer. Vi dækker oftest op i et minut, for derefter at formøble gode muligheder på 2-3 sek. For derefter at starte et nyt forsvar op.
På den positive side, så fik vi for alvor gang i vores to fløje Hjort og Kasper, som begge leverede rigtig flot med masser af gode scoringer. Kaptajn Hammeren spillede igen bundsolidt og omsatte sine muligheder til sikre scoringer. Schlichter stod godt på mål i de ca. 45 min. han fik. Kampens spiller bliver ganske fortjent Kasper på højre fløj, som spillede en stor kamp.
Efter kampen snakkede vi kort om denne uges ”krig” i Rødovre, hvor vi helt sikkert IKKE får foræret noget. Vi skal derfor have en god træningsuge, hvor alle byder ind, så vi kan arbejde frem mod dette vigtige opgør.
Kampen mod Rødovre spilles i Rødovre Stadionhal på lørdag kl. 14.30, vi håber på opbakning…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top