AnnonceRedegørelse om miljøtilstanden i bydelens søer på vej
IMG_4036.jpg
Louisehullet i Brønshøjparken med højhusene på Bellahøj i baggrunden. Foto: ef.
Brønshøj-Husum Lokaludvalg har bedt sin miljømedarbejder om at udarbejde en kortfattet redegørelse for de i bydelen søer m.m. (undtaget Ut­terslev Mose) samt disses nære omgivelser. Redegørelsen kan indeholde historie, anvendelse, vandets kvalitet, evt. forurening, biodiversitet, omgivelsernes stand m.m. og skal også indeholde evt. forslag til initiativer til for­bedringer af vådområderne og de nære omgivelser. Et […]

Brønshøj-Husum Lokaludvalg har bedt sin miljømedarbejder om at udarbejde en kortfattet redegørelse for de i bydelen søer m.m. (undtaget Ut­terslev Mose) samt disses nære omgivelser. Redegørelsen kan indeholde historie, anvendelse, vandets kvalitet, evt. forurening, biodiversitet, omgivelsernes stand m.m. og skal også indeholde evt. forslag til initiativer til for­bedringer af vådområderne og de nære omgivelser.
Et eksempel er den naturlige sø, Louisehullet, der ligger i den fredede Brønshøjparken ved Hyrdevangen og Frederikssundsvej. Søen er på 6.700 kvadratmeter og har sandsynligvis sit navn efter, at der i 1920´erne skal være druknet en gravid pige. Louisehullet er stærkt belastet af forurening fra de mange ænder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top