Annonce
Vanvidskørsel på knallert på cykelstien
Min datter kommer hjem i dag fra skolen og fortæller mig, at hun var tæt på at få fødderne kørt over af en knallert med to unge fyre på. Min datter står og venter ved fortovet, da de kommer med fuld fart på og oven i købet kører de mod trafikken på cykelstien. De var […]

Min datter kommer hjem i dag fra skolen og fortæller mig, at hun var tæt på at få fødderne kørt over af en knallert med to unge fyre på. Min datter står og venter ved fortovet, da de kommer med fuld fart på og oven i købet kører de mod trafikken på cykelstien. De var meget tæt på at ramme folk der kørte på cykelstien. Det er ikke første gang man ser det, men man mangler noget færdselspoliti på gaden. Det nytter ikke noget at politiet først kommer når der er sket en ulykke. Vi skulle gerne kunne færdes trygt her i vores by uden at skulle være bange for at blive ramt, når man selv mener man overholder færdselsreglerne. Håber at der bliver sat en stopper for det vanvidskørsel!!
R.B.
Frederikssundsvej, Brh.
(navn og adr. er red. bekendt)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top