Annonce
Tusind tak
Jeg var en af Dansk Folkepartis kandidater til folketingsvalget og eftersom det ikke er muligt at takke hver enkelt for jeres stemme og opbakning, så vil jeg gerne gøre det her. Af hjertet tak. Jeg fik rigtig mange stemmer og det gjorde Dansk Folkeparti også. Det var dejligt at se. Det gav desværre ikke en […]

Jeg var en af Dansk Folkepartis kandidater til folketingsvalget og eftersom det ikke er muligt at takke hver enkelt for jeres stemme og opbakning, så vil jeg gerne gøre det her.
Af hjertet tak. Jeg fik rigtig mange stemmer og det gjorde Dansk Folkeparti også. Det var dejligt at se. Det gav desværre ikke en fremgang i Københavns storkreds – og derfor blev der ikke plads til mig i Folketinget. Men jeg fortsætter utrætteligt mit arbejde for de ældre, de handicappede og alle de andre grupper i samfundet, som har brug for det. Det gør jeg både i Københavns Borgerrepræsentation og i Region Hovedstaden.
Nu piller vi valgplakaterne ned, men hvis du ser en af mine valgplakater i en lygtepæl, så er du velkommen til at tage den ned. Mit telefonnummer står på den. Ring – så kommer jeg og henter dem.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top