Annonce
100.000 træer i København
I SF synes vi, at vi skal være ambitiøse med udviklingen af vores by. Det gælder ikke mindst den fysiske indretning, og SF har i flere år haft fokus på antallet af træer i vores by. Træer giver ikke bare et grønnere og mere indbydende byrum at opholde sig i, men har også en vigtig […]

I SF synes vi, at vi skal være ambitiøse med udviklingen af vores by. Det gælder ikke mindst den fysiske indretning, og SF har i flere år haft fokus på antallet af træer i vores by. Træer giver ikke bare et grønnere og mere indbydende byrum at opholde sig i, men har også en vigtig funktion i forhold til at sikre et mere behageligt klima i en storby som København. Træerne har en rensende og kølende effekt på byen, de kan opsamle regnskyl under skybrud, er kønne at se på, og københavnerne efterspørger dem der, hvor de bor. Derfor er jeg glad for, at SF netop har fået vedtaget en officiel målsætning for Københavns Kommune om, at vi skal plante 100.000 nye træer i byen over de kommende 10 år. I de igangværende forhandlinger om kommunens budget vil det derfor også være en stor prioritet for SF, at vi får træerne på dagsordenen og afsætter penge til plantning af de første nye træer. Vi foreslår konkret, at der bliver anlagt en byskov med 30.000 træer ved Naturcenter Amager og sat gang i undersøgelser af de bedste placeringer for i alt 555 nye træer forskellige steder i byen. Hvis vi skal indfri vores målsætning om 100.000 træer over de næste 10 år, kan vi ligeså godt komme i gang.

1 kommentar om “100.000 træer i København”

 1. jørgen siger:

  hvordan skal man komme derud der kører jo ingen busser. nærmeste bus 4km væk
  og hvad med alt det deponi afflad der er gravet ned derude er det ikke giftigt. +
  hvad med alt det støv der kommer fra stenknuseren, det skal nok smage godt.+
  hvad med den modelflyve klub der ligger der, hvor skal den flytte hen.
  og husk så at det er her politi -brand og beredskab træner med deres droner for at rede liv.
  samt det er her, næsten alle drone folk i københavn tager ud og flyver på lovlig vis .
  så det skal nok blive godt når alle disse drone folk fiser rundt med deres droner/fly på ulovlig vis på amager og i københavn og forstyrer københavns lufthavn med en ulykke til følge.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top