Annonce
Pilegården trænger til et løft
Københavns Kommunes ejendomme har i mange år været alt for dårligt vedligeholdt. Og efter at hovedparten af skolerne har fået en kærlig hånd, skal det derfor nu være kulturinstitutionernes tur. I Brønshøj gælder det især Pilegården, der sidste år havde over 80.000 besøgende. Lige om et øjeblik går forhandlingerne om, hvad Københavns Kommune skal bruge […]

Københavns Kommunes ejendomme har i mange år været alt for dårligt vedligeholdt.
Og efter at hovedparten af skolerne har fået en kærlig hånd, skal det derfor nu være kulturinstitutionernes tur. I Brønshøj gælder det især Pilegården, der sidste år havde over 80.000 besøgende.
Lige om et øjeblik går forhandlingerne om, hvad Københavns Kommune skal bruge penge på næste år ind i den afgørende fase. Og igen i år er det vigtigt, at kulturen ikke kommer i sidste række.
Siden 2007 har der ved de årlige budgetforhandlinger især været fokus på at renovere Københavns skoler. Og det trængte de så sandelig også til.
Men nu må turen være kommet til de kulturinstitutioner, der stille og roligt er blevet slidt ned omkring brugerne. Samlet er efterslæbet på vedligehold af Københavns Kommunes kulturinstitutioner gjort op til et beløb mellem 600 millioner kroner og en lille milliard kroner.
I Brønshøj har kommunens egne teknikere peget på Pilegården som en af 15 særligt nedslidte kulturinstitutioner. Der nævnes blandt andet behov for ny gulvbelægning, ny belysning og evt. et helt nyt ventilationsanlæg. Og at vente vil kun betyde endnu større udgifter, når arbejdet skal udføres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top