Annonce
Hvad med Carlstad?
Det er godt, at der er kommet liv i rytterskolen på Brønshøj Torv, nu hvor spejderne midlertidigt er rykket ind. Men hvad sker der med Lars Cramer-Petersens flotte Carlstad-udstilling på rytterskolens loft. Er den fuldstændig lukket for offentligheden, eller kan man komme til at se den. Den fortæller jo et stykke spændende Danmarkshistorie, dengang svenskerne […]

Det er godt, at der er kommet liv i rytterskolen på Brønshøj Torv, nu hvor spejderne midlertidigt er rykket ind. Men hvad sker der med Lars Cramer-Petersens flotte Carlstad-udstilling på rytterskolens loft. Er den fuldstændig lukket for offentligheden, eller kan man komme til at se den. Den fortæller jo et stykke spændende Danmarkshistorie, dengang svenskerne belejrede København fra 1658-60 og lå i lejr i Brønshøj. Under alle omstændigheder ville det være fint, hvis der var offentlig adgang til udstillingen. Jeg venter spændt på et svar.
Med venlig hilsen
Niels Bjørn Hansen
Tølløsevej 61

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top