AnnonceBoligkøbere på tidlig juleshopping
2015 ender med flest boligsalg siden 2007

Der er stadig lidt tid til jul og årsskiftet. Men boligmarkedet tager ifølge ejendomsmæglerkæden Home forskud på den søde tid.
-Vi tør ikke spå, om det bliver en hvid jul, men vi tør allerede nu godt forudsige, at der er udsigt til det bedste boligår i 8 år, selv om salget i december mangler i det store regnskab, lyder det fra Martin Porsmose – home Brønshøj.
Set over året har boligsalget været stigende, ikke mindst med ekstraordinær stor aktivitet fra det tidlige forår og over sommeren, og alle måneder overgår indtil nu aktiviteten sidste år. Salget i home ligger samlet set ca. 20 % foran sidste års salg, og alt i alt ender det med omkring 70.000 handler for hele boligmarkedet i år opgjort for huse, sommerhuse og lejligheder solgt i almindelig frihandel, forudser Home.
-Allerede i oktober nåede vi faktisk sidste års salg, så alle de handler, der kommer i hus i november og december, er ekstra i forhold til sidste år, siger Martin Porsmose.
Han peger på, at renten fortsat er meget lav, og det er en lille gave til boligmarkedet. Det samme er en høj forbrugertillid, som giver mod på boligkøb.
-Alt peger derfor i retning af, at vi holder dampen oppe året ud. Ikke mindst i København og omegn samt i Aarhus, men hele boligmarkedet arbejder sig støt og roligt op, og efterhånden kommer hele landet bedre med, slutter Home-indehaveren.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top