Annonce
Drop kalorietællingen i julen
Drop-kalorierne.jpg
Kalorierne står i kø, når vi kaster os over det veldækkede julebord. Foto: Privat.
Julen varer mindst 14 dage – vær en ordentlig gæst og gem slankekuren til januar!

Få ting giver større associationer til jul end duftene fra julens køkken. Klejner, brunkager og æbleskiver, den stegte and, gås eller flæskesteg, rødkålen og sylten… julen dufter og smager fantastisk!
Julen er tiden med mange gæstebud, og deraf meget mad. Meget mad er mange kalorier, og dem er vi en del, der passer på.
Men: Tag nu ikke din kur med ud, når du inviteres til julefrokost, julemiddag eller anden samvær. Det er ikke de fjorten dage, en jul tager, der gør dig tyk – det er maden mellem nytår og jul, du skal holde øje med, ikke mellem jul og nytår. Erkend, at julemad er sulemad, og fokuser på glæden ved at være sammen med venner og familie. Intet er mere nedslående for en vært end gæster, som ikke vil spise den mad, man har brugt krudt på at lave. Pokker stå i at svede i køkkenet for gæster, som bare skal have lidt salat!
Hvis du vil holde øje med kalorierne, så gør det hjemmefra. Skal du til julefrokost, så hold morgenmaden til et minimum. Lad middagsmaden erstatte af en rugbrødsmad, eller genopdag glæden ved havregrød og anden smalkost – det kan ofte føles som en lettelse. Drop snolleret, og sørg for at få masser af motion via traveture og sport, hvis du er til det.
For det er ikke ved julebordet, den slanke linje skal holdes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top