Annonce
…. ”et hav” af spændende oplevelser …
erhvervsklubben-hvepsene.jpg
Foto: Kim Madsen.
40 medlemmer af Brønshøj Boldklubs erhvervsklub – Erhvervsklubben ”Hvepsene” – fik ”et hav” af spændende oplevelser ved arrangementet på den ”Den Blå Planet” i Kastrup

Besøget blev gennemført med to meget engagerede og inspirerende guider, der med sjove eksempler fortalte om livet under havoverfladen og viste de mange forskellige fiskearter, som museet indeholder.
Fascinerende er det at gå i tunnelen, mens hajer og rokker svømmer over hovedet på én. Guiderne fik ved hjælp af vandsprøjt blæksprutten – der udstrakt måler 8 m. – til at komme frem og hilse på.
Da en af Erhvervsklubbens virksomheder har et forretningsmæssigt samarbejde med museet, blev det et eksklusivt arrangement, hvor deltagerne ekstraordinært ”kom bag kulisserne” og så det enorme pumpe- og filtersystem, der sørger for at fisk og havdyr får ilt og rent vand i de store akvarier. Det blev oplyst, at ”Den Blå Planet” har en månedlig elregning på kr. 1 mio.!!
Efter rundvisningen spiste deltagerne sammen på Restaurant Kystens Perle tæt på museet – hvor der blev lejlighed til at ”netværke” både om rundvisningen på ”Den Blå Planet” og forretningsmæssige udfordringer og succeser i dagligdagen.
Erhvervsdrivende som vil vide mere om Brønshøj Boldklubs erhvervsklub kan gå ind på hjemmesiden www.erhvervsklubben-hvepsene.dk – og er altid velkommen til at kontakte formanden Kim Madsen for en uforpligtende samtale.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top