Annonce
Et ja giver større tryghed
Den 3. december skal vi til stemmeurnerne for at træffe et vigtigt valg. Et valg, der handler om at bekæmpe grænseoverskridende kriminalitet og dermed sikre danskernes tryghed. Vi skal stemme om, hvorvidt Danmark skal omdanne vores retsforbehold til en tilvalgsordning. For retsforbeholdet betyder, at Danmark ikke længere kan være en del af det europæiske politisamarbejde, […]

Den 3. december skal vi til stemmeurnerne for at træffe et vigtigt valg. Et valg, der handler om at bekæmpe grænseoverskridende kriminalitet og dermed sikre danskernes tryghed. Vi skal stemme om, hvorvidt Danmark skal omdanne vores retsforbehold til en tilvalgsordning. For retsforbeholdet betyder, at Danmark ikke længere kan være en del af det europæiske politisamarbejde, Europol.
Med en tilvalgsordning vil Danmark tilslutte sig Europol og 22 retsakter, som vil gøre det sværere at være kriminel, tryggere at være dansker og lettere at være virksomhed. Med en sådan tilvalgsordning kan de danske politikere nemlig selv vælge, hvilke politimæssige og strafferetlige områder, Danmark skal være en del af.
Vi Socialdemokrater anbefaler et klart JA til tilvalgsordningen. Den kriminalitet, som vi er vidne til i dag, er i stigende grad grænseoverskridende. Og hvis vi vil bekæmpe f.eks. terrorisme, menneskehandel, pædofile netværk og internationale indbrudsbander, er det afgørende, at dansk politi fortsat kan deltage i det europæiske politisamarbejde.
En parallelaftale vil stille Danmark dårligere end i dag. Et nej d. 3. december vil dermed kaste Danmark ud i usikkerhed.
Som socialdemokrater ønsker vi at give politiet de bedste vilkår. Vi vil ikke gamble med danskernes sikkerhed.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top