Annonce
Beklagelse
Af Carl Christian Ebbesen, kultur- og fritidsborgmester (DF) I min nytårshilsen bragt her i avisen den 28. december skrev jeg, at der er afsat penge til renovering af kulturhuset Pilegården. Desværre er det en fejl. Ved sidste års budgetforhandlinger var mit forslag om renovering af Pilegården ganske vist længe med i forhandlingerne, men det lykkedes […]

Af Carl Christian Ebbesen, kultur- og fritidsborgmester (DF)
I min nytårshilsen bragt her i avisen den 28. december skrev jeg, at der er afsat penge til renovering af kulturhuset Pilegården. Desværre er det en fejl. Ved sidste års budgetforhandlinger var mit forslag om renovering af Pilegården ganske vist længe med i forhandlingerne, men det lykkedes ikke at få afsat pengene. Jeg beklager mange gange over for avisens læsere. Samtidig kan jeg forsikre læserne om, at jeg også i år vil kæmpe for at få afsat penge til Pilegården, så de mange kulturelle aktiviteter i huset kan få bedre rammer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top