Annonce
Brønshøj Copenhagen Jazz Club
Vores lokale Jazz Club startede det nye år med Morten Wittrock Band, som helt levede op til forventningerne med et repertoire, som fornøjede både de danselystnes ører og ben. Efter, at bandet havde leveret de første rytmiske strofer, var 12 – 14 par på gulvet. Det fortsatte til kl. ca. 23.00, hvor bandet efter et […]

Vores lokale Jazz Club startede det nye år med Morten Wittrock Band, som helt levede op til forventningerne med et repertoire, som fornøjede både de danselystnes ører og ben. Efter, at bandet havde leveret de første rytmiske strofer, var 12 – 14 par på gulvet. Det fortsatte til kl. ca. 23.00, hvor bandet efter et par swingende musikalske timer leverede deres afskedsnummer.
Venlig hilsen René Rose, Smørumvej 87

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top