Annonce
Parkeringsplads i stedet for stoppested
Kære med-brønshøjere, kære Morten Kabell Er I klar over at 5A´s stoppested mod Husum v. Bavnevangen/Degnemose Alle er blevet permanent nedlagt og erstattet med en parkeringsplads! Der har i lang tid været vejarbejde på Frederikssundsvej og Brønshøj Torv, og vi ”bløde” trafikanter har kunnet glæde os over, at der endelig skete forbedringer for os. Bredere […]

Kære med-brønshøjere, kære Morten Kabell
Er I klar over at 5A´s stoppested mod Husum v. Bavnevangen/Degnemose Alle er blevet permanent nedlagt og erstattet med en parkeringsplads! Der har i lang tid været vejarbejde på Frederikssundsvej og Brønshøj Torv, og vi ”bløde” trafikanter har kunnet glæde os over, at der endelig skete forbedringer for os. Bredere cykelstier, øer når vi skal op og ned af bussen, ja – selv vejtræer. Så jeg kunne ikke tro det var sandt, men det er det. Hvorfor dog erstatte et mindst 30 år gammelt stoppested med en parkeringsplads? Der er masser af parkeringsmuligheder på sidevejene, Døgn Netto har en parkeringsplads lige overfor, men der er langt til stoppestedet ved Hyrdevangen og endnu længere op til Brønshøj Torv.
Ved det nu nedlagte stoppested ligger almennyttigt boligbyggeri, et tilstødende villakvarter, en praktiserende læge og en speciallæge, to nye etagebyggerier, et plejehjem og 2 dagligvarebutikker, der ofte søges af ældre med poser og rulletasker. Vi almindelige københavnere uden bil har ikke kun brug for cykelstier, men også for hyppige stoppesteder så vi kan stå af og handle, gå til lægen osv., det er ikke nok at suse gennem byen i S-busser. Som senest fremhævet af formanden for Handels- og erhvervsforeningen Ilja Maria Søndergaard i avisen.
Jeg har ikke kræfter til en underskriftindsamling mv. som Movia har opfordret mig til, men hvis du også savner dit gamle stoppested, så skriv et indlæg til avisen eller send en klage på moviatrafik og lad os i det mindste vise, at vi ikke er ligeglade.
Med venlig hilsen
Tusse Weidlich , Tjørnevangen

2 kommentarer om “Parkeringsplads i stedet for stoppested”

 1. Margrethe Ring siger:

  Kunne tænke mig avisen vil sætte emnet STOPPESTEDERNE på forsiden.

  Det er en herligt læserbrev af Tusse Weidlich. Har læst det med stor fornøjelse og kan helt tilslutte mig argumentationen.

  Her er nogle supplerende kommentarer til læserbrevet.

  Det er jo almen viden, at vi bliver flere pensionister i årene fremover. Der er mange der ikke har bil og er nødt til at bruge offentlig transport. Der er faktisk langt fra f.eks. Brønshøj Torv til lægen og endnu længere, hvis du er dårligt gående.

  Det kan da godt være. der ikke er mange passagerer ved stoppestederne, men nogen er der da. Er der ingen passagerer af/på, kører bussen da bare forbi.

  Er det meningen, 5A skal være en hurtigbus og ikke en bruger-bus?

  Vi må ha’ noget STØJ om emnet !!!

 2. Tina Egevang siger:

  Ja, det er helt urimeligt at nedlægge stoppestedet.
  Jeg vil klage til Movia.
  Vh Tina Egevang

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top