Annonce
Umuligt lægevalg
Når jeg skriver umuligt lægevalg er det fordi der slet ikke er nogen læger her i Brønshøj, der har åbent for patienttilgang og det har de ikke haft i flere år! Det kan ikke passe, at Borgerservice kun kan tilbyde mig en læge i Vanløse? Der må da være en form for naturlig afgang af […]

Når jeg skriver umuligt lægevalg er det fordi der slet ikke er nogen læger her i Brønshøj, der har åbent for patienttilgang og det har de ikke haft i flere år! Det kan ikke passe, at Borgerservice kun kan tilbyde mig en læge i Vanløse? Der må da være en form for naturlig afgang af patienter, f.eks. dødsfald eller fraflytning af bopæl til andre egne af Danmark? Glemmer lægerne at give Borgerservice besked? Selv flyttede jeg hertil for godt 2½ år siden, men kunne da beholde min nuværende læge. Det gjorde jeg, men nu stopper han sin praksis pr. 1. februar, og så føler jeg mig ærlig talt på herrens mark!!! Jeg bor på et plejehjem!
Birthe Sjørman, Svenskelejren

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top