Annonce
Vi giver gerne lydfyrene et tjek
af Mikkel Balskilde, Enhedschef i Center for Trafik og Byliv, Københavns Kommune Charlie Rasmussen nævner i seneste udgave af Brønshøj Husum Avis, at lydstyrken i nogle af lydfyrene på strækningen mellem Husum Torv og Brønshøj Torv er så lav, at han har svært ved at høre dem. Det vil vi selvfølgelig gerne undersøge, om der […]

af Mikkel Balskilde, Enhedschef i Center for Trafik og Byliv, Københavns Kommune
Charlie Rasmussen nævner i seneste udgave af Brønshøj Husum Avis, at lydstyrken i nogle af lydfyrene på strækningen mellem Husum Torv og Brønshøj Torv er så lav, at han har svært ved at høre dem. Det vil vi selvfølgelig gerne undersøge, om der skal gøres noget ved. Vi har dog ikke tidligere rapporteret problemer med lydfyrene i Husum, så det vil være en stor hjælp, hvis Charlie Rasmussen eller andre borgere, vil skrive en mail til trafik@tmf.kk.dk med konkret angivelse af, hvilke lydfyr der er tale om – enten ved angivelse af placering eller standernummer. Så kan vi få tjekket de relevante anlæg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top