Annonce
Forbedring er på vej
Kære Birthe Sjørman Tak for din henvendelse gennem avisen og din interesse for det nye apotek. Jeg er glad for at du synes om det nye apoteks udseende på Frederikssundsvej 129. Vi er ganske enige med dig i, at indgangspartiet på det Nye Brønshøj Apotek ikke er optimal. Vi prøvede denne udformning som både kørestolsbrugere […]

Kære Birthe Sjørman

Tak for din henvendelse gennem avisen og din interesse for det nye apotek.
Jeg er glad for at du synes om det nye apoteks udseende på Frederikssundsvej 129.
Vi er ganske enige med dig i, at indgangspartiet på det Nye Brønshøj Apotek ikke er optimal. Vi prøvede denne udformning som både kørestolsbrugere og gangsbesværede kunne bruge. Men det er desværre ikke blevet rigtig godt.
Jeg kan love dig at det bliver bedre. Vi er allerede igang med at planlægge en ændring af indgangspartiet og er derfor i dialog med kommunen om, hvordan det må se ud.
De bedste hilsner
Bent Halling-Sørensen,
Apoteker på Brønshøj apotek.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top