AnnonceFredssymbolik
Dagbladene fortæller jævnligt om krigeriske begivenheder på vores smukke blå planet, men på en almindelig julidag oplevede jeg forleden heldigvis dette: I græsset på tre lokale beskyttelsesbunkere i Brønshøj, så jeg en ung kvinde og hendes to børn flintre glade og legende rundt. Ind imellem standsede de og plukkede nogle supersøde kirsebær fra sikkert selvsåede […]

Dagbladene fortæller jævnligt om krigeriske begivenheder på vores smukke blå planet, men på en almindelig julidag oplevede jeg forleden heldigvis dette: I græsset på tre lokale beskyttelsesbunkere i Brønshøj, så jeg en ung kvinde og hendes to børn flintre glade og legende rundt. Ind imellem standsede de og plukkede nogle supersøde kirsebær fra sikkert selvsåede træer fra dengang.
Jeg standsede min cykel – kom i snak og vi glædede os sammen over at smage på disse herlige bær, som farvede vore tunger blodrøde. På et tidspunkt standsede en bil ud for stedet. En mand rullede vinduet ned og spurgte, hvordan kirsebærrene smagte.
Den unge kvinde og børnene, løb hen til bilen, tog et greb ned i deres pose og rakte manden et par håndfulde. Uhm, lød det fra manden.
En skøn sommeroplevelse, der vidner om, at et smukt nærvær lader sig gøre på en krigstomt!
Fredelige hilsner
Finn Gunst
Fuglsang Allé 116
2700 Brønshøj

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top