Annonce
Info-møde om 2700Kulturdag
I forbindelse afholdelsen af 2700Kulturdag den 9. juni på Brønshøj Torv, afholdes der informationsmøde på Café Kaffeklatten, Frederikssundsvej 219, søndag den 8. april, kl. 9.30. Mødet er for alle, som er interesserede i at hjælpe fysisk eller partnerskabsmæssigt med at få festivalen op at stå. Gratis kaffe og wienerbrød Evt. tilmelding på mail til 2700Kulturdag@gmail.com.

I forbindelse afholdelsen af 2700Kulturdag den 9. juni på Brønshøj Torv, afholdes der informationsmøde på Café Kaffeklatten, Frederikssundsvej 219, søndag den 8. april, kl. 9.30. Mødet er for alle, som er interesserede i at hjælpe fysisk eller partnerskabsmæssigt med at få festivalen op at stå. Gratis kaffe og wienerbrød Evt. tilmelding på mail til 2700Kulturdag@gmail.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Brønshøj-Husum Avis
www.bha.dk
Top