Annonce
Det sker i kirken uge 26
Ugens arrangementer og Gudstjenester i lokalområdet

Lyt til paradiset med Janne Marks Trio
Torsdag den 5. juli, kl. 20 kan man i Bellahøj Kirke høre Janne Marks Trio. Janne Mark er sanger, komponist og salmedigter og er blevet kendt for at have genopfundet den danske salmetradition med meditative, nordiske folketoner. Aftenen starter kl. 17.30 med Grill & Gud. Her kan man få en grillmiddag udenfor til 30 kr. Kl. 19 fortættes med sommeraftensgudstjeneste ved sognepræst Peter Møller Jensen. Der er fri entré til koncerten, og man behøver ikke at tilmelde dig til grillmiddagen.

Gudstjenester for ældre
Fredag d. 29. juni kl. 13.30 har Bellahøj Kirke tilrettelagt en gudstjeneste, som er nem at deltage i for ældre. Præsten vælger kendte salmer og der er orgelmusik til. Man kan blive siddende under tekstlæsninger, velsignelse osv. Præsten kommer rundt til den enkelte med nadver, så alle kan blive siddende under hele gudstjenesten. Hvis man ønsker kirkebil, skal man kontakte kirketjenerne på: 24 62 19 30 senest kl. 13 dagen før. Gudstjenester for ældre vil fremover finde sted en gang om måneden i kirken.

Morgensang i Husum Kirke
Igen er der mulighed for at start sin torsdag med sang i Husum Kirke. Næste gang er torsdag den 28. juni, kl. 9, hvor alle er velkomne til morgensang, andagt, kaffe og morgenbrød. Ved sognepræst Bettina Birk Jensen.

Gudstjeneste for de allermindste
Torsdag den 28. juni, kl. 10 afholdes gudstjeneste i Husum Kirke for de allermindste som afslutning på babysalmesang. Alle er dog velkomne. Ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby og babysalmesangsinstruktør Kirsten Thorup.

Gud & Grill
Torsdag den 28. juni kl. 17 er der Gud & Grill i Husum Kirke. Denne gang flyttes ud til grillen, hvis vejret tillader det. Det er gudstjeneste for børn og familier, for unge, enlige og gamle – på børnenes præmisser med fortælling, leg, bevægelse og sang. Efter gudstjenesten er der fællesspisning. Gratis deltagelse og ingen tilmelding.

Gudstjenester uge 26
Bellahøj Kirke
Frederikssundsvej 125
Fredag 29/6, kl. 13.30:
Gudstjeneste for ældre
v/ Johanne Haastrup
Søndag 1/7, kl. 10.30:
Bellahøjmesse
v/ Asser Skude

Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkevej 8
Søndag 1/7, kl. 10:
Højmesse
v/ Iben Palle Hansen

Husum Kirke
Korsager Allé 14
Torsdag 28/6, kl. 17:
Gud & Grill
v/ Bettina Birk Jensen
Søndag 1/7, kl. 10.30:
Højmesse
v/ Bettina Birk Jensen
Tirsdag 3/7, kl. 19:
Aftengudstjeneste
v/ Bettina Birk Jensen

Husumvold Kirke
Gadelandet 25
Søndag 1/7, kl. 10: Højmesse v/ Line Bjørn Hansen

Tingbjerg Kirke
Langhusvej 1
Torsdag 28/6, kl. 17:
Familiegudstjeneste
v/ Mette Basbøll
Søndag 1/7, kl. 10.30:
Højmesse v/ Mette Basbøll

Mørkhøj Kirke
Mørkhøjvej 177
Søndag 1/7, kl. 10.30:
Højmesse

Sankt Antoni Kirke
(Katolsk)
Frederikssundsvej 225
Søndag 1/7, kl. 11:
Højmesse
Søndag 1/7, kl. 18:
Højmesse på polsk

Haraldskirken
Høje Gladsaxe Torv 3
Søndag 1/7, kl. 10:
Højmesse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top