Annonce
Det sker i kirken uge 32
Spisning i Tingbjerg Kirke Tirsdag den 14. august er der kl. 17 kirkemiddag i Tingbjerg Kirke. Derefter afholdes gudstjeneste ved Mette Basbøll, og aftenen sluttes af med sommerhygge i kirkens mødesal over en kop te/kaffe og lidt kage. Tilmelding til maden sker hos kirketjeneren senest 10. august – man er velkommen selvom man ikke spiser […]

Spisning i Tingbjerg Kirke
Tirsdag den 14. august er der kl. 17 kirkemiddag i Tingbjerg Kirke. Derefter afholdes gudstjeneste ved Mette Basbøll, og aftenen sluttes af med sommerhygge i kirkens mødesal over en kop te/kaffe og lidt kage. Tilmelding til maden sker hos kirketjeneren senest 10. august – man er velkommen selvom man ikke spiser med.

Babysalmesang i Husumvold Kirke
Det er nu, der er tilmelding til babysalmesang i Husumvold Kirke med holdstart den 3. september, kl. 10-12: Babysalmesang er et musikalsk og rytmisk tilbud til forældre med børn i alderen 0 – ca. 1 år. Børnene stimuleres med sang, musik og bevægelse, og både forældre og børn har her chancen for at blive fortrolige med salmer og sange. Bagefter er der kaffe, frugt, hygge og snak med de andre voksne og deres babyer. Birthe Karlsson, som underviser, er pædagog og uddannet i babysalmesang. Tilmelding på www.husumvoldkirke.dk

Sommerorgelkoncert med reception
Torsdag den 9. august, kl. 19.30 spiller Grundtvigs Kirkes 2. organist, Babett Hartmann, den første af fire koncerter i sommerorgelkoncertrækken i Grundtvigs Kirke i august. På programmet står værker af Johann Sebastian Bach, Paul Hindemith og Oskar Wermann, som spilles på kirkens to spændende orgler fra Marcussen & Søns orgelbyggeri. Efter koncerten kan man hilse på hinanden og solisten ved et glas i sideskibet. Der er gratis adgang.

Gudstjenester uge 32
Bellahøj Kirke
Frederikssundsvej 125
Søndag 12/8, kl. 10.30: Bellahøjmesse v/ Peter Møller Jensen

Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkevej 8
Søndag 12/8, kl. 10: Højmesse v/ Peter Nejsum

Husum Kirke
Korsager Allé 14
Søndag 12/8, kl. 10.30: Højmesse v/ Nikolaj Hartung Kjærby

Husumvold Kirke
Gadelandet 25
Søndag 12/8, kl. 10: Højmesse v/ Line Bjørn Hansen

Tingbjerg Kirke
Langhusvej 1
Tirsdag 14/8, kl. 18: Gudstjeneste v/ Mette Basbøll

Mørkhøj Kirke
Mørkhøjvej 177
Søndag 12/8, kl. 10.30: Højmesse

Sankt Antoni Kirke
(Katolsk)
Frederikssundsvej 225
Søndag 12/8, kl. 11: Højmesse
Søndag 12/8, kl. 17.30: Højmesse på polsk

Haraldskirken
Høje Gladsaxe Torv 3
Søndag 12/8, kl. 10: Højmesse

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top