Annonce
Det sker i kirken uge 33
Ugens arrangementer og Gudstjenester i lokalområdet

Andagt og Fredagsmøde
Om fingeraftryk og forbrydelse. Pensioneret kriminalassistent Ib Ketler var blandt Danmarks bedste fingeraftryksspecialister. Han har været med til at opklare store drabssager, og har været i Kosovo, udsendt af den Internationale Krigsforbryderdomstol. Oplev ham fortælle om sine 27 år med fingeraftryk – og hør om teknikken bag. Fredagsmødet er hyggeligt samvær suppleret med aktuelle og nærværende foredrag, fællessang og personlige erindringer. Vi begynder med en kort andagt i kirkerummet kl. 14.00. Undervejs er der selvfølgelig også tid til snak, kaffe og kage. Kaffe/kage koster 10 kr. Tilmelding er ikke nødvendigt.

Tilmelding til babysalmesang
Babysalmesang i Husumvold Kirke er et musikalsk og rytmisk tilbud til dig og dit barn i alderen 0 – ca. 1 år. Tilmelding med holdstart den 3. september kl 10-12 Børnene stimuleres med sang, musik og bevægelse, og både forældre og børn har her chancen for at blive fortrolige med salmer og sange. Bagefter er der kaffe, frugt, hygge og snak med de andre voksne og deres babyer. Birthe Karlsson, som underviser, er pædagog og uddannet i babysalmesang. Tilmelding på www.husumvoldkirke.dk.

Morgensang og morgenbrød
Husum Kirke inviterer jer også denne uge til en god start på dagen med morgensang, andagt og morgenbrød torsdag den 16. august kl. 9-10 ved sognepræst Iben Hornshøj Sørensen.

Friluftsgudstjeneste – Salmebrus & Vingesus
Husumvold og Husum Kirker inviterer til vores fælles friluftsgudstjeneste søndag den 19. august kl. 10.30 – og traditionen tro bliver vejret selvfølgelig godt! Vi slutter af med fællesspisning. Dette år ligger gudstjenesten i Husum Kirke.

Orgelkoncert
Der er mere på programmet i Husum Kirke søndag den 19. august kl. 16.00. Organist Niels Rindorf har visioner for klang; han er f.eks. idémanden bag Rødovre Kirkes nye fantastiske orgel, og ved hvordan klangpaletten på disse store instrumenter bringes i spil. Ved denne koncert spiller han musik af bl.a. César Franck og Olivier Messiaen. Fri entré.

Meditations­gudstjeneste
Kom til meditationsgudstjeneste ved sognepræst Nikolaj Hartung Kjærby tirsdag den 21. august kl. 19 . Husum Kirkes aftengudstjenester er tid til ro og eftertænksomhed.

Spaghettigudstjeneste
– En spaghettigudstjeneste i Husumvold Kirkeden 21. august kl 17 er en gudstjeneste på børnenes præmisser for børnefamilier, bedstefor-
ældre og andre interesserede. Det er kirke og kristendom i øjenhøjde, når sognepræst Line Bjørn Hansen fortæller bibelhistorier, så børnene kan forstå det. Efter gudstjenesten er der fællesspisning, hvor menuen naturligvis er spaghetti med kødsovs. Det er gratis og uden tilmelding.

Mosefund i Tingbjerg Kirke
Onsdag den 22. august er der igen kirkefrokost kl. 12 i Tingbjerg Kirke. Derefter er der kl. 13 gudstjeneste ved Stig Boel, sognepræst ved Husumvold Kirke, og kl. 13 afholdes et spændende foredrag ved Trine Hansen. Hun er naturvejleder og vil fortælle om området omkring mosen. Hvor meget ved vi om den? Og kan man som nabo hjælpe naturen på rette vej? Tilmelding til maden sker hos kirketjeneren senest den 20. august.

Søslanger på Grundtvigs Kirkes to Marcussen-orgler
Torsdag d. 16. august kl. 19.30 spiller Mads Høck et afvekslende program på de to enestående instrumenter i katedralen på bjerget. I den svale skygge kan man høre Buxtehudes Præludium i g-mol på det gamle orgel fra 1940. Stykket har i årtier gået under navnet “Søslangen” fordi den dramatiske indledning leder tankerne hen på et vældigt havdyr.

Derefter kommer Bachs festlige Præludium og fuga i C-dur og som en hyldest til den jubilerende engelske komponist Hubert Parry har Mads Høck lavet en orgeludgave af hans ikoniske “An English Suite”. Der er gratis adgang.

Grill og Gud
Torsdag 16. august 2018, 17:30 inviteres til ”Grill og Gud” i Bellahøj Kirke. Dette er et arrangement hvor vi først nyder en grillmiddag ude foran kirken og dernæst går ind i kirken til en kort aftengudstjeneste. Menuen står på grillmad med kartoffelsalat, brød og salat. Middagen koster 30 kr.

Kirkemus i Brønshøj Kirke
”Kirkemusene” er Brønhøj Kirkes minikonfirmandundervisning for børn i 3. klasse. Som kirkemus får børnene mulighed for at fordybe sig, undres, spørge, være kreative og lege. Musene mødes hver mandag kl. 14.30-16 i Sognecentret på Præstegårds Allé 5 første sgang den 24. september. Mere information hos Charlotte Maria Rasmussen på tlf. 38 28 25 06.

Gudstjenester uge 33:
Bellahøj Kirke
Frederikssundsvej 125
Torsdag 16/8, kl. 19: Sommeraftensgudstjeneste v/ Asser Skude
Søndag 19/8, kl. 10.30: Bellahøjmesse v/ Asser Skude

Brønshøj Kirke
Brønshøj Kirkevej 8
Søndag 19/8, kl. 10: Højmesse v/ Karsten Thomsen

Husum Kirke
Korsager Allé 14
Søndag 19/8, kl. 10.30: Fælles friluftsgudstjeneste i Husum Kirke v/ Bettina Birk Jensen
Tirsdag 21/8, kl. 19: Aftengudstjeneste v/ Nikolaj Hartung Kjærby

Tingbjerg Kirke
Langhusvej 1
Onsdag 22/8, kl. 13: Gudstjeneste v/ Stig Boel

Mørkhøj Kirke
Mørkhøjvej 177
Søndag 19/8, kl. 10.30: Højmesse v/ Ib Ehlers Jørgensen

Sankt Antoni Kirke
(Katolsk)
Frederikssundsvej 225
Søndag 19/8, kl. 11: Højmesse
Søndag 19/8, kl. 17.30: Højmesse på polsk

Haraldskirken
Høje Gladsaxe Torv 3
Søndag 19/8, kl. 10: Højmesse

Husumvold Kirke
Gadelandet 25
Søndag 19/8, kl. 10.30: Fælles friluftsgudstjeneste i Husum Kirke v/ Stig Boel
Tirsdag 21/8, kl. 17: Spaghettigudstjeneste v/ Line Bjørn Hansen

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top