Annonce
Kom stærk ud af angst og depression
Lizl-Rand.jpg
Lizl Rand har selv oplevet angst og depression på nærmeste hold. Foto: Pressefoto.
Til sundhedscaféen onsdag den 31. oktober kl. 13-15 i Kulturhuset Pilegården bliver der kastet lys på et vigtigt emne

Det er psykoterapeut og forfatter Lizl Rand, der holder dagens foredrag. Det særlige ved foredraget er, at Lizl Rand både binder private og professionelle erfaringer sammen. Hun fortæller sin egen historie om, hvordan hun kom stærk ud af sin angst og giver samtidig gode råd om, hvordan man kan forebygge og behandle stress, angst og depression og leve i balance.

Lizl Rand har haft flere tusinde samtaler med mænd og kvinder, der bokser med stress, angst og depression. Hun har mange års erfaring som rådgiver i Psykiatrifonden og har skrevet bøgerne: ”Kom stærk ud af din angst” og ”Tæt på krise og sygdom”.

Der er fri entré. Sundhedscaféen er støttet af TrygFonden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top