Annonce
Husum bibliotek udstiller
Esher-pedersen.jpg
Foto: Pressefoto
Berit Strømgaard og Esther Elisabeth udstiller på Husum Bibliotek

Der vil i november og december måneder på Husum Bibliotek være mulighed for at se Berit Strømgaards smukke akvareller og collager.

Berit Strømgaard henter motiver alle steder fra! Naturen som jo altid er tilgængelig og fin, men sjove historier, mærkelige skure og smukke bygninger er også inspirationskilder. Hun har altid holdt af at male, og har udstillet i kunstforeninger og på censurerede udstillinger. De sidste par år har hun været medlem af Kunst i Byen, som er en gruppe af kunstnere, der udstiller og sælger deres ting i sommerhalvåret på Kgs. Nytorv.

I samme periode udstiller lokale Esther Elisabeth, butiksindehaver af Signatur keramik. Esther Elisabeth er uddannet fra Danmarks Designskole og arbejder som keramisk formgiver. Der er derfor gode muligheder for at erhverve sig en speciel julegave på Husum Bibliotek de næste par måneder!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top