Annonce
Drømmen om at flyve
Anders-Kofoed.jpg
Anders Kofied er en fantastisk fortæller og hans viden om dyr er enorm. Foto: Pressefoto
Mød biolog Anders Kofoed på Brønshøj Bibliotek

Lørdag den 2. februar kl. 11.00-12.00 får Brønshøj Bibliotek besøg af biolog Anders Kofoed, som har skræddersyet et foredrag specielt til bibliotekets forårstema ”Højt at flyve eller det rene pip”, hvor der sættes fokus på flyvende objekter, bevingede væsner og hvad der ellers rører sig i luften/himmelrummet/universet.

”Humlebien kan ikke flyve, men det ved den ikke. Mursejleren klarer selv erotikken i flugten og så er der dem der flyver med hud mellem tæerne eller ved at folde ribbenene ud. Foredrag for alle der drømmer om at flyve” – lyder det spændende oplæg til foredraget.

Anders Kofoed er uddannet biolog med det fantastiske privilegium at kunne fordybe sig i det mest spændende emne, der findes: Naturen! Og fortælle om den på TV, i radio, aviser og bøger. Han har arbejdet for Zoo og Danmarks Akvarium. Han har dykket med hvidhajer, gravet regnorme blandt krokodiller og er blevet nyst i øret af en elefant og meget mere … Anders Kofoed er kendt som en fantastisk formidler indenfor sit fag – også til børn!

For voksne og børn fra ca. 7 år. Kom bare – tilmelding ikke nødvendig. Gratis. Arrangementet er støttet af Brønshøj-Husum Lokaludvalg.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Top